No middle.

                  

Ca de obicei functionam doar pe extreme. Ori nu faci nimic, ori faci prea mult. Ori esti bun, ori habar nu ai. Te supraestimezi sau te subestimezi. Salariul tau e mic sau mare. Si ca tot sunt aici. Tu stii sa ceri o marire ?

Un produs se vinde prea ieftin sau prea scump. Cam pentru tot ce stii tu sa faci exista mereu cineva care sa subliciteze.

Afirmam cu dezgust ca ne deranjeaza mediocritatea. Ceea ce evident este o supraestimare. Noi habar nu avem ce e mediocru. No middle class. Apoi ne-am hotarat sa importam ceva mediocritate, dar am luat-o drept lux.

Do we have a real middle anything ?

Reclame

3 răspunsuri

  1. Si eu regret enorm faptul ca in Romania nu exista acea flamboaianta si draguta clasa de mijloc! Uneori totusi, e cel mai bine sa alegi o extrema – cum ar fi sa pui punct. De tot. Pentru totdeauna. In special lucrurilor care-ti fac rau. 😀

  2. E nevoie de clasa de mijloc mai ales atat timp cat ceea ce consideram noi extrema pozitiva (clasa superioara) in alte tari e privita drept clasa de mijloc sau chiar sub clasa de mijloc. 😀

  3. Ai dreptate referitor la existenta sau mai bine spus inexistenta clasei de mijloc in Romania (problema indelung discutata de Dilema Veche si probabil ca si alte publicatii).

    Eu eram putin offtopic in primul comment. 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: